BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-24-2009, 04:12 PM   #1 (permalink)
GJE
New Member
 
Join Date: May 2009
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bluetooth headset: Waiting to Connect

Please Login to Remove!

Blackberry 8310. Have had it since October 2008.

Bluetooth headset is Samsung WEP200. Up until 1 week ago, it worked perfectly. Today it cannot connect to the Blackberry.

Thinking that the headset had simply quit working, I bought a new one (Jabra BT2010). I removed all devices connected via bluetooth, disabled bluetooth, and then enabled bluetooth.

Upon attempting to reconnect, it allows entry of the PIN. Upon entering PIN, the "Waiting for Bluetooth headset" box appears, and never goes away. I allowed this to continue for an hour and it cannot complete the connection. Thus, on homepage the tiny symbol appears that shows the bluetooth symbol and the little arrows next to it, it still cannot complete the connection; i.e., I cannot use the headset for making calls or listening to voicemail.

Obviously, this is highly irritating. I've done everything that can be done, and the few suggestions I've read on forums I've already tried.
Offline  
Old 05-24-2009, 06:19 PM   #2 (permalink)
GJE
New Member
 
Join Date: May 2009
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Never mind

I forgot one of the simple things to try (DOH!).

Took out battery and put it back in. Everything now works fine.
Offline  
Old 06-04-2009, 08:55 AM   #3 (permalink)
Spam Reporter
 
dc/dc's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: IAD
Model: 6230
Carrier: Voicestream
Posts: 14,530
Post Thanks: 220
Thanked 345 Times in 311 Posts
Default

Glad you fixed it. This is not the right section for this thread.
__________________
I h8 txtspk.
Offline  
Old 06-04-2009, 09:38 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: Passp
OS: 10.2.1
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 6,793
Post Thanks: 281
Thanked 300 Times in 284 Posts
Default

His blackberry is on non RIM hardware (accessory) though.

And I have found 3 RIM BT devices that like to be power cycled and then goto discover mode after. Before power cycle it just would knot work. Even had similar issue with a BT keyboard and mouse on a PC. Guess it all needs a reboot after a while.
__________________
irony : many old timer posters have de-evolved into the trolls they once fought
I am on http://supportforums.blackberry.com
BES 10 running sweet for my Passport, Z30, Z10 and Q10
Offline  
Old 06-04-2009, 09:45 PM   #5 (permalink)
Stuck In The '70's Mod
 
ndub33's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: The 'burbs east of Seattle.
Model: 9810
Carrier: T-Mobile
Posts: 7,599
Post Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Moving to Bluetooth Connection.
__________________
1st Step in Troubleshooting: Do you have a BlackBerry Data Plan?
2nd Step in Troubleshooting: Pull the Battery.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.