BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-07-2009, 08:50 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2008
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 60
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Can someone help me.

Please Login to Remove!

I've posted this in the 8300 area but can't get anyone to help. I have a 8320 and the bluetooth worked fine for a year. Now I can't get it to enable. I've tried to enable it in the tools menu, the bluetooth set up and the manage connections. I have 2 bluetooth devices one of them is a motorola hs850 and the other is a gps puck a gtop gps. they used to work fine now i can't get the 8320 to reconigze them any help would be appreciated thanks Jimmy
Offline  
Old 08-07-2009, 08:55 AM   #2 (permalink)
BlackBerry B Boy
 
jeremyckitching's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Model: 9700
OS: 5.0.0.415
PIN: 215BE1F8
Carrier: T-Mobile U.S.A.
Posts: 4,243
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry Curve 8900)

I had a BlackBerry device where the Bluetooth wouldn't enable. It turned out to be a hardware issue. Nothing I did in the OS helped, even performing a device wipe. You could try wiping the device or performing an OS reinstall to see if that would help.
Offline  
Old 08-07-2009, 09:25 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2008
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 60
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks but I've tried that
Offline  
Old 08-07-2009, 09:33 AM   #4 (permalink)
BlackBerry B Boy
 
jeremyckitching's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Model: 9700
OS: 5.0.0.415
PIN: 215BE1F8
Carrier: T-Mobile U.S.A.
Posts: 4,243
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry Curve 8900)

It is more than likely a hardware issue, then. I had an 8700g that did the exact same thing. I couldn't enable Bluetooth and nothing I tried worked.
Offline  
Old 08-08-2009, 09:04 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Teesdale, UK
Model: 8800
OS: 4.5.0.124
PIN: N/A
Carrier: o2
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Interesting, that ! Thanks Jeremy. You'll notice I have a very similar problem with my newly-updated 8800 - "Where has my Bluetooth gone ?" Looks like a dead-end, then. Bah !
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.