BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-08-2009, 12:39 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: Orange
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Blackberry and Kenwood DNX pairing problem

Please Login to Remove!

Hi,

Like some people, I have problems when I try to pair my Blackberry 8900 to my Kenwood DNX-5240BT.

After pairing the phone to the autoradio system, with success, I turn of the car, and when I turn it back on, sometimes it pairs well, some other time it doesn't.

I really don't care about the phone book or the A2DP, I just want to be able to answer calls in my car.

It really pisses me off that the Blackberry doesn't pair everytime with the Kenwood DNX.

I don't understand what to do.

After looking to the forum and some others, I went to the SPDEV section, click on the "Disable auto pair", but it still doesn't work !

Sometimes it pairs well, some other time it doesn't.

I really don't know what to do...

Actually, after pairing my Blackberry 8900, when I go to the "Blackberry Setup" section, I can see that it's written "Blackberry 8900".

And then, if I turn off the Kenwood DNX5240BT, when I go back to that "Blackberry Setup" section, sometime I see "Blackberry 8900", and some other time, I don't see anything.

I should be able to see "Blackberry 8900" all the time, even if my Blackberry is not paired with the Kenwood, right?

Thanks for your help.

Regards,

Eric
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.