BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-10-2006, 03:17 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2005
Model: 8700
Carrier: tmo
Posts: 57
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 7105T + Moto H500 problems

Please Login to Remove!

I just got an H500 for my 7105T. It paired easily and connects easily, but I'm having problems with reception/quality.

Half the time, the unit picks up a strange high-pitched whine. Sometimes it sounds like i'm underwater to me, and to the receiver. It's very crackley too at high volumes.

Speaking of high volumes, it doesn't get very loud either. I got it becasue my 7105T is not very loud and this is barely better.

I tried the same headset with my friend's razr and it sounds much louder and crystal clear. Does this sound like a problem with the H500/BB or is it possible my bluetooth radio is bad on my blackberry....
Offline  
Old 01-10-2006, 04:16 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2005
Model: 7100T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I myself and having these exact same issues with my 7100t. I even just got a replacement 7100t from T-mobile and the problem continues so I would be curious to know myself.

Thank you,
David
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.