BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-17-2006, 12:13 PM   #1 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
hnsimpson's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: NC
Model: 8130
OS: 4.5xxxx
PIN: pm me for it
Carrier: Verizon
Posts: 1,039
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Installed 4.1: now cannot keep bluetooth connection

Please Login to Remove!

I recently installed 4.1 onto my 7100-T

Aside from the overall slower feel of the device I have also developed a glitch.

My bluetooth headset (Motorola HS805) will not reconnect to my blackberry. Anytime I want to use the headset I have to do the following:

:OPTIONS
:BLUETOOTH
-select device
:DELETE DEVICE

When I turn the headset back on it is recognized by the blackberry and I can enter the code and establish a connection.

If the connection is EVER broken I have to go through this process again.

Is there something I need to do differently?

-

Nathaniel
Offline  
Old 02-17-2006, 05:27 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
stonent's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Fort Worth, Texas
Model: 8220
PIN: FFFFFFFF
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,734
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Trusted = Yes
__________________
Stonent

Prior: BES: 7510, 7520, 7290, 7230, 7130, 8220 (No Data Plan), Droid Eris
Post your question on the forum, don't PM me.
Offline  
Old 02-17-2006, 10:26 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
hnsimpson's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: NC
Model: 8130
OS: 4.5xxxx
PIN: pm me for it
Carrier: Verizon
Posts: 1,039
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have it as trusted.

N
Offline  
Old 03-09-2006, 12:16 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Los Angeles, CA USA
Model: 7100t
Carrier: T-Mobile
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I upgraded my 10 month old 7100t to 4.1 a few weeks ago and have noticed the same bluetooth headset problems (Motorola HS-820). After extensive trouble shooting T-Mobile agreed to send me a replacement 7100t.

The new 7100t now has the dreaded re-boot without warning problem whenever I turn on bluetooth! (with or without the headset paired)

I am sending the new 7100t back to T-Mo and will try it again next week when I receive the second one. Hopefully this will work!

In the meantime, I will use my old 7100t and manually pair my headset each and every time!
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.