BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-09-2006, 11:38 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Los Angeles
Model: 8300
Carrier: at&t
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default HS850/H700 Question

Please Login to Remove!

I'm hoping someone can help me on this. On the Moto HS850, is there a way to stop the automatic redial every time the boom is opened? (FYI - this happens when you're not in a call, but just want to put the headset on your ear.)

Also, does anyone know if this behavior is the same with the Moto H700? Further, is the H700 better in quality?

Thanks.

Robert
Offline  
Old 05-10-2006, 12:23 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
cybermikey3's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: ny
Model: 9530
Carrier: T-Mobile
Posts: 223
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You are in luck. Honestly the h700 I just got isn't as clear as my previous hs820 but it does work good. As far as opening the mic alls it does is establish the connection to my bb and when I close it, it disconnects it. I never used the 850 but I'm sure you wouldn't have that problem. What bb do you have?
__________________
My Nismo
Blackberry Storm 9530 ON TMOBILE.
Offline  
Old 05-10-2006, 12:37 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Los Angeles
Model: 8300
Carrier: at&t
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've got the 8700c. Thanks!
Offline  
Old 05-10-2006, 08:02 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2006
Location: Moreno Valley, CA
Model: 8700c
Carrier: AT&T
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I also have an 8700c and use the Moto HS850. I can open the boom and all it does is establish connection. It doesn't auto dial the last number. The only way I can get my HS850 to dial the last number is to press and hold the multi-function button when the boom is opened.

I've been sitting here trying to get it to auto call the last number dialed when I open the boom but can't get it to do it.

Is there any posibility that your multi-function button is stuck? That's the only thing I can think of. If not, you may have gotten a bad headset.

Last edited by Sterling : 05-10-2006 at 08:04 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.