BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-13-2006, 09:08 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
BilltheCat's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Sanford FL
Model: 7100i
Posts: 195
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 7100i and Plantronics 510 mystery

Please Login to Remove!

I got got the Plantronics 510. It synced up easily with the BB. I thought all was great.

Today after syncing (blue blinks on the BB) it drops sync and then 30 sec later reaquires and blinks blue again. Then a few moments later it drops again and does the same thing.

In an hour it did it 10 or 15 times! I had the headset on and could hear the beeps each time it did it and looking at the BB screen it shows dropping then gaining sync back again.


The headset is fully charged. The BB is fully charged.
Is the BB the culprit or is the headset the problem?

It is annoying anyway!
__________________
Nextel 7100i Borg Approved!
Pin 4011D906
Offline  
Old 05-13-2006, 09:34 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Apr 2006
Model: 7105t
Posts: 981
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had this happen to me on my combo of a 7100t and Plantronics M2500 last year.
Offline  
Old 05-13-2006, 10:13 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
BilltheCat's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Sanford FL
Model: 7100i
Posts: 195
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I recharged the headset tonight and turned it back on. It immediately synced up and after an hr it has not dropped once!

I wonder if it is possible the headset needed more charging, or discharges quickly? Maybe being in the Expedition affected it? Or being near the water away from cell towers?

I dont know!
__________________
Nextel 7100i Borg Approved!
Pin 4011D906
Offline  
Old 05-14-2006, 06:20 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
BilltheCat's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Sanford FL
Model: 7100i
Posts: 195
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I wore the headset for 8 hrs today and it never lost sync once. I am at a loss to know why it did before. Today I was in my house and before in my SUV by the lake. But now it works fine. go figure
__________________
Nextel 7100i Borg Approved!
Pin 4011D906
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

DEC / AMI 304E 21-15542-01 vintage ceramic IC - KTF11 Chips *NEW* 40278101
$60.0
DEC / AMI 304E 21-15542-01 vintage ceramic IC - KTF11 Chips *NEW* 40278101  pictureSET/LOT 3x GOLD 6" WAFERS: MICROMODULE SYSTEMS GEMINI CPU OLD VINTAGE IC DEC MCM
$199.95
SET/LOT 3x GOLD 6Vintage SIGNODE Crimping W14 Tool 17.5" long pat#1784123 dec9 1930 /N12167
$85.49
Vintage SIGNODE Crimping W14 Tool  17.5VTG Smead BLUE Jan - Dec Index Card Guides No. 621-12 Months 6" x 4" Dividers
$11.99
VTG Smead BLUE Jan - Dec Index Card Guides No. 621-12 Months  6Hand Glove Vintage Mannequin General Porcelain Sz 8 HH Trenton NJ Dec. 15, 1971
$55.0
Hand Glove Vintage Mannequin General Porcelain Sz 8 HH Trenton NJ Dec. 15, 1971 picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.