BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-20-2006, 05:34 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2006
Model: 8700g
Carrier: TMobile
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default nXZEN 5500 and BB 7100

Please Login to Remove!

All,

Just got a nXZen 5500 Plus. I may be spoiled with my 18 month old Plantronics 510, so bear with me. Anyway, I got the NXZEN to pair with the 7100 just fine. However, I am finding that I have to jump through hoops to get them paired on a normal, daily basis. Once the NXZEN loses the connection with my 7100, I am having to go through the button sequence on the 5500 and I am having to go into Options->Bluetooth and tell it to connect to my NXZEN. With my Plantronics, when I restarted the headset it would automatically pair with the phone. Is this a Gennum NXZEN thing? Or a configuration on my phone? I set the headset to be trusted so it wouldn't ask me to accept the connection. It has all the same settings at my Plantronics.

HELP!!!

Mark
Offline  
Old 05-23-2006, 02:55 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2006
Model: 8700
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

it's the phone's firmware. i had a HUGE problem on my SE k750i and after i upgraded my firmware on the phone, i didn't any problems.
Offline  
Old 05-23-2006, 03:19 PM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Apr 2006
Model: 7105t
Posts: 981
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had that problem with 2 7100t's and a Plantronics M2500. Unfortunately, T-Mo was too slow to release an upgrade and I went back to the OEM headset that came with the phones.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.