BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   Carrier Specific Issues (http://www.blackberryforums.com/carrier-specific-issues/)
-   -   news 8900 w T-Mobile: had email/web, now don't (http://www.blackberryforums.com/carrier-specific-issues/181334-news-8900-w-t-mobile-had-email-web-now-dont.html)

mattkr 03-15-2009 05:36 PM

news 8900 w T-Mobile: had email/web, now don't
 
Phone and texting works, but not email or web. Looks like I've missed emails from the last 48 hours.

Anyone know if this is this a temporary T-Mobile issue? The BB is currently set for 'wifi preferred', using my home wifi...looks like EDGE is alternating to 'edge', and 'UMA' to 'uma'. Did switch to 'mobile network preferred', no difference. Also did a reboot from the keyboard, didn't resolve.

TIA.
Matt

Berry One 03-15-2009 05:57 PM

Start with basics: can you send email from your blackberry?

If you can't - call T-Mobile customer support.

dankarlinski 03-15-2009 06:59 PM

Wirelessly posted (My Bold)

Yes. Also, check the outages with bboutages to see if there is an issue with tmo. They seem to be having a lot of problems recently

mattkr 03-15-2009 08:03 PM

Thanks guys. Should've called T-Mobile right out of the gate: turns out the rep who upgraded me to the 8900 didn't set up/carry over the data piece from my prior plan (8700). They set it up over the phone, looks like working now.

bigrob 03-15-2009 10:23 PM

Quote:

Originally Posted by mattkr (Post 1321305)
Phone and texting works, but not email or web. Looks like I've missed emails from the last 48 hours.

Anyone know if this is this a temporary T-Mobile issue? The BB is currently set for 'wifi preferred', using my home wifi...looks like EDGE is alternating to 'edge', and 'UMA' to 'uma'. Did switch to 'mobile network preferred', no difference. Also did a reboot from the keyboard, didn't resolve.

TIA.
Matt

My Bold with Tmo started losing data Fri afternoon. Still is coming and going!! I go from EGDE to edge to GSM and back again! ???? Tmo says nothing is up, but obviously something is!!!


All times are GMT -5. The time now is 12:03 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.