BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-13-2005, 02:44 PM   #1 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
stonent's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Fort Worth, Texas
Model: 8220
PIN: FFFFFFFF
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,734
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Loading stuff into the simulator

Please Login to Remove!

So I can simulate being connected to my desktop manager, but when I go to the application loader to upload an ALX file it just times out.

Or is there some other way to load an ALX into the simulator?
__________________
Stonent

Prior: BES: 7510, 7520, 7290, 7230, 7130, 8220 (No Data Plan), Droid Eris
Post your question on the forum, don't PM me.
Offline  
Old 06-13-2005, 09:43 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2005
Location: Columbus, OH
Model: 7100G
Posts: 44
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Why would you want to do this? Just copy the .cod file into the simulator directory (or if programming from the JDE active projects are automaticlly copied to the directory)

I think what your trying to do is only intened to sync/backup program data. I have been able to simulate OTA installs though with the simulator.
Offline  
Old 06-13-2005, 10:57 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
stonent's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Fort Worth, Texas
Model: 8220
PIN: FFFFFFFF
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,734
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok, I just wasn't sure how to load things in, I read the help in the emulator but it didn't discuss loading apps into it. I was wanting to play around with themes and such.
__________________
Stonent

Prior: BES: 7510, 7520, 7290, 7230, 7130, 8220 (No Data Plan), Droid Eris
Post your question on the forum, don't PM me.
Offline  
Old 08-01-2005, 12:09 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2005
Model: 7100t
Posts: 63
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

My question is that I can't delete installed program on module list of BB. Any issue is that I can't export the program installed by OTA from simulator. Who can help me?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.