BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-21-2007, 11:24 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Simulator
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Funambol and Blackberry plug-in

Please Login to Remove!

Hi all!

I have a problem when sync data (Contact) between Funambol server & Blackberry.
Software I have installed:
- ds-server v6.5
- funambol-blackberry-plugin-3.0.7

After sync:
- Blackberry can get data from ds-server
- But ds-server can't get data that are created on Blackberry.

Reason: I'm sure that it is difference version between ds-server & blackberry plug-in. Because It run well with ds-server v3.0 & funambol-blackberry-plugin-3.0.7


I can't find newer blackberry version to use with ds-server.

Please help me:
- Give me latest version of blackberry plug-in that is suitable with ds-server 6.5
- Or give me funambol-blackberry-plugin source code. Maybe I will research & modify code.

Thanks

Last edited by hieutran : 11-21-2007 at 11:27 PM.
Offline  
Old 12-03-2007, 05:52 PM   #2 (permalink)
New Member
 
allturners's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Lake Ridge, VA
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default This might help

Quote:
Originally Posted by hieutran View Post
Hi all!

I have a problem when sync data (Contact) between Funambol server & Blackberry.
Software I have installed:
- ds-server v6.5
- funambol-blackberry-plugin-3.0.7

After sync:
- Blackberry can get data from ds-server
- But ds-server can't get data that are created on Blackberry.

Reason: I'm sure that it is difference version between ds-server & blackberry plug-in. Because It run well with ds-server v3.0 & funambol-blackberry-plugin-3.0.7


I can't find newer blackberry version to use with ds-server.

Please help me:
- Give me latest version of blackberry plug-in that is suitable with ds-server 6.5
- Or give me funambol-blackberry-plugin source code. Maybe I will research & modify code.

Thanks
The user guide can be found here... Funambol: Contact Us: Contact Sales

I just read it and it says there is an option for 1 way or 2 way synch. You may have it on 1 way. Check it out. Let me know if this helps.
__________________
To be; Rather than to Seem
Offline  
Old 12-30-2007, 10:16 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Simulator
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Smile

Quote:
Originally Posted by allturners View Post
The user guide can be found here... Funambol: Contact Us: Contact Sales

I just read it and it says there is an option for 1 way or 2 way synch. You may have it on 1 way. Check it out. Let me know if this helps.


Hi allturners!

I use blackberry plug-in, not Outlook plug-in.
I see that in Outlook plug-in have option for us to set "1 way" or "2 ways".
But I didn't see this option in Blackberry plug-in. And when I installed blackberry on Funambol server 3.0, it run well. So "1 way" or "2 ways" is not the reason in this case.
Please give me your idea.

Thanks.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.