BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-21-2005, 10:05 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2005
Model: 7100t
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Generic midlet port to BBerry problem

Please Login to Remove!

Hi all, I have been asked to port a generic midlet to a blackberry phone t7100, however when i load my application on the emulator, after the splash screen, the image seems to have some redraw problem. I get to my selection menu for a second then it goes all blank, however I can scroll and see the menu item for an instant and select them as well just to go another page that has the same problems, as soon as I stop goes all blank again. Screens that do no redraw seems ok.
I am using a standard WTK1.0 for my midlet and works in every phone but this one(and every other BB phone i guess), I am quite new to BBerry so I looked everywhere but I couldn't find the solution, if anyone knows what is going on or has encounter the same problem please let me know, i can't really work that out...
thanks a lot
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.