BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-28-2007, 02:58 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Model: 7100i
PIN: N/A
Carrier: Dont know
Posts: 195
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default How to put RSS feed in my application

Please Login to Remove!

HI

In my program i want to include the RSS i.e. in my application i have some columns which i want to be updated using the RSS feed.. Can anyone tell me how can i achieve this...


thanks in advance..
Offline  
Old 11-28-2007, 03:18 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jun 2005
Location: Manchester, UK
Model: BOLD
Carrier: t-mobile
Posts: 714
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

grab the feed with a http connection, parse it using the sax parser and display it.
__________________
new job doesn't allow a public profile - please do not contact this user with questions, you will not get a response. good luck!
Offline  
Old 11-28-2007, 03:27 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Model: 7100i
PIN: N/A
Carrier: Dont know
Posts: 195
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanx jfisher

But i also want it to put it in a tabular format...My doubt is , is it possible to put table's using JDE... In MDS i think we can use table component , but i want to know whether we can create table in JDE.. where the table data's are passed from the RSS feed...

Please help....
Offline  
Old 11-28-2007, 04:03 AM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Apr 2005
Location: hamburg, germany
Model: 8900
Carrier: o2
Posts: 838
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

As i am not familiar with the table component from the MDS it would be good if you could specify how exactly you want your information to be displayed.
I am pretty sure you can do everything the MDS Studio does for you with the JDE. Not as simple but more flexible.
__________________
java developer, Devinto, hamburg/germany
Offline  
Old 11-28-2007, 04:25 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Model: 7100i
PIN: N/A
Carrier: Dont know
Posts: 195
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanx simon


Wat i really wanted is to display a screen in the Blackberry which has a table where i can put datas; like as in the html we have "table row and table data" ;

Using the Vertical and the Horizontal field manager i tried but it cannot dispaly the seperators between each data ... i.e. between the rows and the columns.. Can u plz tell me how can i do this...

thx again
Offline  
Old 11-28-2007, 04:47 AM   #6 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Apr 2005
Location: hamburg, germany
Model: 8900
Carrier: o2
Posts: 838
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You have to implement your own TableManager to do this. Using SeparatorFields to be put in between could be tricky though.
If you want to be really flexible extend Field and use Graphics to paint on the field, you can place your text, lines or whatever whereever you want.
__________________
java developer, Devinto, hamburg/germany
Offline  
Old 11-29-2007, 03:27 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Model: 7100i
PIN: N/A
Carrier: Dont know
Posts: 195
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanku simon
Offline  
Old 11-29-2007, 04:08 AM   #8 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jun 2005
Location: Manchester, UK
Model: BOLD
Carrier: t-mobile
Posts: 714
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

for some examples of extending field check the community section of northcubed: Community - northcubed
__________________
new job doesn't allow a public profile - please do not contact this user with questions, you will not get a response. good luck!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.