BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-02-2007, 09:08 PM   #1 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Iare Tosevite's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Between chair and monitor at WA.
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 565
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Netbeans problem...

Please Login to Remove!

Netbeans: Simulator not found?

I'm not sure what to do with this. My code compiles fine, but then it fails to load with that error
Offline  
Old 12-02-2007, 11:30 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Location: chennai.india
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: airtel
Posts: 57
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Arrow

try to reconfiguer netbeans with jde
see this link Blackberry Development Using NetBeans Mobility
__________________
thanx n regards
jeyaprakash.c

Last edited by jeyaprakash.c : 12-02-2007 at 11:38 PM.
Offline  
Old 12-03-2007, 02:02 AM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Iare Tosevite's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Between chair and monitor at WA.
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 565
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Thanks! I'll try to make a workable program.

Man. I love blackberries. Sidekick was nice, but try programming for it. :P

*edit* Hmm it copies files to simulator directory, but what do I do in order to run it?

Err nevermind...

Last edited by Iare Tosevite : 12-03-2007 at 02:13 AM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.