BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-10-2007, 06:00 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No Icon Loads

Please Login to Remove!

Hi there,

I am a programmer and have not delved into the world of pocket pcs. I just acquired a BlackBerry Curve 8320 and love it to death with the exception for a few items:

1. No Video
2. Stupid Placement For MicroSd card.

Well I decided that I was going to test a simple app which can be found all over the place. The simple infamous hello world app.

I open up the jde create the workspace, project, java file the code and build with no errors. It creates the cod file needed. I also create an alx file as well.

It does not matter if I use the alx file and the desktop manager to install the app or if I use the javaloader -usb to load the app. It shows it transfers but yet it creates no ICON.

How do I fix this or what am I doing wrong. I have been all over the web and have not found a solution from this so I am hoping an already developer can help me out so I can start kicking out some apps.

Thanks, in advance
Shawn
Offline  
Old 12-10-2007, 06:23 PM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Welcome to the Forums.

The 8320 does play video. It doesn't record video.

Another user will need to assist you with your other issue.

**moved to the Developer section**
Offline  
Old 12-10-2007, 06:35 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No Icon Loads

Yes I am sorry it does play video and nice at that. I did mean it does not record video. But if I have anything to do with it, my phone will record video but I need to figure out what I am doing wrong with deploying a sample app to the blackberry and it not showing and icon to run the app.

I went and looked but under options / applications it does not show the app there but yet if I hit the menu button and go under modules it shows it there.

So if someone can help me out and let me know what I am doing wrong I would greatly appreciate it.

I have followed several tutorials and have no luck with it producing an icon.

I have tried the visual studio plugin, I have tried it with netbeans and even the default JDE from BB itself. And I always get the same results. It will compile, transfer to the phone but no icon.

Thanks again,
Shawn
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.