BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-20-2007, 09:38 AM   #1 (permalink)
vph
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8700
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 35
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default clean simulators

Please Login to Remove!

How do I clear the simulators so that they work as if never been loaded any third-party apps and/or third-party record store databases ?

Thanks,

--vph
Offline  
Old 12-20-2007, 11:27 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2006
Location: Ontario, Canada
Model: 9700
Carrier: Rogers
Posts: 92
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

there is a .bat file in the simulator directory called clean.bat

Just run that and it'll clean up your system.
__________________
http://www.ryannickel.com for my awesomeness!
Offline  
Old 12-20-2007, 03:52 PM   #3 (permalink)
vph
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8700
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 35
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

RNickel, thanks. It works !!!

--vph
Offline  
Old 12-25-2007, 07:39 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2006
Location: Moscow
Model: 9000
OS: 4.6.0.304
Carrier: MTC
Posts: 72
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

or full manual delete folder of simulator and reinstall it
Offline  
Old 12-25-2007, 09:56 AM   #5 (permalink)
vph
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2007
Model: 8700
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 35
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I did do that before asking this question. But I am sort of lazy people so I asked.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.