BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 01-23-2008, 05:30 AM   #1 (permalink)
New Member
Join Date: Jan 2008
Location: Ukraine, Kyiv
Model: 8100
Carrier: KyivStar
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Run MIDlet from Blackberry Application

Please Login to Remove!


Can anyone advice me how to run MIDlet application (Main class extends MIDlet class) from other Blackberry application (Main class extends Application class)?

If it is impossible, how to make quick porting to Blackberry Application from MIDlet one?

Thanks in advance.
Old 01-23-2008, 08:24 AM   #2 (permalink)
New Member
Join Date: Jan 2008
Model: 7100T
Carrier: Developer
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Mee to, I don't succeed to create just a simple helloworld midlet application ...
The code is good, but the simulator stop the application. =/
Anybody can help us ...
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.