BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-22-2005, 05:53 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: 7100T
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question how to add database in blackberry?

Please Login to Remove!

Hi all,
i am working with blackberry and i have been developing a program which has to display the names in the database.The database is created in the MS ACCESS.how to access the database from the MS ACCESS to the black berry. can any body suggest the coding of this type...?
Thanks,
DEEPTHI.M.
Offline  
Old 07-22-2005, 11:49 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2004
Location: Metro NYC
Posts: 175
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Couple of options:

1 - From a server-side process, push the names to the BlackBerry. Requires BES.

2 - From the device, make an http call to a server-side process and pull the names.
__________________
-- Aric Rosenbaum
BlackBerry consulting, BlackBerry development
www.arconsultinginc.com
BlackBerry consulting and development (RIM SI Partner)
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.