BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 04-15-2008, 04:21 AM   #1 (permalink)
New Member
Join Date: Apr 2008
Model: 7290
Carrier: KS
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Eclipse + JDWP = NullPointerException

Please Login to Remove!


I try to integrate Eclipse with BB simulators.
Read forum, found article
Developing BlackBerry Applications Using Eclipse | BlackBerry Developer Community
But after all steps I see in Debug console:

RIM JVM[localhost:8000]
Thread [net_rim_app_manager(1)@00AF4000] (Running)
Thread [net_rim_platform_resource__en_US(7)@0008C000] (Running)
Thread [net_rim_crypto_1(8)@00240000] (Running)
Thread [net_rim_cldc_io_rim_impl(9)@0057C000] (Running)
Thread [net_rim_io_contentstore(10)@00998000] (Running)
Thread [net_rim_os(12)@012C4000] (Running)
Thread [net_rim_app_manager(1)@10A98000] (Suspended (exception NullPointerException))
MessageQueue.enqueue(Message) line: 110
ApplicationManagerImpl$ () line: 1880
Thread [net_rim_services_impl(3)@12ACC000] (Running)
Thread [net_rim_services_impl(4)@13750000] (Running)
Thread [net_rim_services_impl(4)@13C24000] (Running)
Thread [net_rim_platform_resource__en(5)@1455C000] (Running)
Thread [net_rim_platform_resource(6)@15124000] (Running)

and Simulator write: "Debugger attached" infinitely.

Can you help me with that?
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.