BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-05-2008, 05:05 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Apr 2008
Location: india
Model: 8700
PIN: 12345
Carrier: Airtel
Posts: 62
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs down If there any possibility to add user menu(inside default item(blackberry app window)

Please Login to Remove!

If there is any possibility to add user menu item (inside default menu items(blackberry app window)).while select my application


Thanks,
praveens
Offline  
Old 05-05-2008, 09:54 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jan 2008
Location: France
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 217
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

When your application is running or before launch it???
Offline  
Old 05-06-2008, 12:01 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Apr 2008
Location: india
Model: 8700
PIN: 12345
Carrier: Airtel
Posts: 62
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

How can i launch before running my menu item i dont know how to launch
Offline  
Old 05-06-2008, 02:03 AM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Apr 2005
Location: hamburg, germany
Model: 8900
Carrier: o2
Posts: 838
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

actually i have no clue what you want to do, maybe you could try to describe your problem a bit more elaborate?
__________________
java developer, Devinto, hamburg/germany
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.