BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-01-2005, 09:18 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2005
Model: 7100T
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 500 Error

Please Login to Remove!

I'm trying to write some WML pages for my company, and am getting a '500 error, please contact your service provider' errors. The weird thing is, I used the emulator to develop the pages, then I tested on my 7100t. Everything works great! When I go to view the same page on a Nextel 7520, I get the error. I thought the whole point to blackberry was regardless of the provider, a blackberry is a blackberry???!!

Anyone run into the same type of problem?
Offline  
Old 08-01-2005, 12:57 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Quebec, Canada
Model: 7100T
Carrier: Rogers
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes I got the same.

I'm working with a 7780 and get the same error when I go to view the page with the WAP browser. On the HTML Browser, all's working fine. Though it was my wml that was the problem but I tried to get to the same page another time with the WAP browser and this time, no error. I think the Gateway is having difficulties compiling the WML code sometime and return a 500 error. Wich emulator you use?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.