BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-13-2008, 10:46 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Apr 2008
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: idk
Posts: 84
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem signing code

Please Login to Remove!

Hi everyone!
I'm getting problems signing my code...
I've never had this problem before...
I was always able to sign my code correctly...
The problem is when I run the tool and sign my code, everything is fine.
But my code doesn't stay "signed"...
It says "signed" but when I close the tool and reopen it, it still says unsigned... :S

Any clues?
I'm using the signature tool from 4.2.1 (always have had to use this one since the other ones doesn't work AT ALL... 4.2.1 always worked for me until now...)
Offline  
Old 05-13-2008, 12:55 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Apr 2008
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: idk
Posts: 84
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

By the way, I just tried signing another application and it went fine...
It was developped under the same JDE (4.1.0) so I know it's not a JDE version problem...

so I'm guessing there's something in my code that makes it impossible to sign?
anyone know about that?

thanks!
Offline  
Old 05-13-2008, 01:46 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Apr 2008
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: idk
Posts: 84
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

seems like no ones know how to do that...

anyone know where I might get help then?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.