BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-07-2008, 04:15 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: 3
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Implement GPS function using MDS

Please Login to Remove!

Hi,

I have developed a software using MDS, and I would like to enhance the program by implementing GPS function. Is it possible to use MDS studio to write an application with GPS function?

Thanks,
Andy
Offline  
Old 07-15-2008, 03:02 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 140
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

From what was shown in the Labs at WES, GPS functionality will be available in the next releases of both the MDS Studio and VS.NET plugin software for creating MDS Runtime applications. This will require a 4.5 version of the BB OS. It is the exact same JavaScript syntax as used by the browser.

These are not yet released but should be availble soon.
Offline  
Old 07-21-2008, 11:34 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 140
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

FYI.. Public beta's are now available BlackBerry - Development Beta Software
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.