BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-07-2008, 07:37 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Airtel
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default http error 401: bad request

Please Login to Remove!

Hi,
I am new to balckberry application devlopement.

I have installed the JDE and trying to run device simulator after firing MDS.
I am able to open google or any other website through this.
I have a made a demo website on my local server.
When i am trying to access this through this through device simulator its saying
"http error 401: bad request".

can anyone knows how to fix it.Thanks in advance.
Offline  
Old 07-07-2008, 08:27 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Apr 2008
Location: Germany, BW
Model: -
PIN: N/A
Carrier: -
Posts: 310
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

... my first idea is that you are using "localhost" in your URL instead of the machine name...

Last edited by Ivanov : 07-07-2008 at 08:39 AM.
Offline  
Old 07-08-2008, 12:35 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Airtel
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi,

I have tried using 192.168.1.222 which is my machine address and tried 127.0.0.1 which is a loopback but both of the things didnt work.Any Idea ?
Offline  
Old 07-08-2008, 01:55 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Apr 2008
Location: Germany, BW
Model: -
PIN: N/A
Carrier: -
Posts: 310
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

is your web server accessible from other machines in the same local network?
Offline  
Old 07-08-2008, 05:43 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Airtel
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes.... i can access my webserver through local network
Offline  
Old 07-08-2008, 05:57 AM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Apr 2008
Location: Germany, BW
Model: -
PIN: N/A
Carrier: -
Posts: 310
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

difficult to say then. Do you have to use a proxy server for accessing the web?
Offline  
Old 07-08-2008, 06:55 AM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Airtel
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi ,

thanks for the reply ...
My proble, is solved now...
I was thinking that my MDS is attach to my tomcat server and it will start tomcat server with MDS.But i was wrong...I have to start tomcat separately to serve the request....
Instead of saying Bad request it should have said server not found ...this would be better to diagnose the problem...

thanks for the replies

can I know your email address....?
Offline  
Old 07-08-2008, 07:07 AM   #8 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Apr 2008
Location: Germany, BW
Model: -
PIN: N/A
Carrier: -
Posts: 310
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

no, sorry. But you can use the private message system of the forum here or formmailer also available here.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.