BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-14-2008, 06:21 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Development with Eclipse plugin

Please Login to Remove!

Any one using the eclipse plugin for BB development? I am having no luck getting the simulator access to the internet? Any advice or help would be appreciated. I am starting MDS with the simulator.
Offline  
Old 07-15-2008, 01:45 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Apr 2008
Location: Germany, BW
Model: -
PIN: N/A
Carrier: -
Posts: 310
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I would say the problem has nothing to do with the plugin. Your MDS might be not propperly configured. check if you have to setup a proxy server for MDS ...
Offline  
Old 07-15-2008, 04:15 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have setup the MDS proxy according the blackberry article in the rimpublic file. Still no luck. Any alternate ways of configuring?
Offline  
Old 07-16-2008, 12:12 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
shraddha294's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Hyderabad
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: TMobile
Posts: 111
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Do u get any error while trying to connect to internet ?
If you have any error details; it might be easier to suggest something
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.