BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-14-2008, 06:21 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Development with Eclipse plugin

Please Login to Remove!

Any one using the eclipse plugin for BB development? I am having no luck getting the simulator access to the internet? Any advice or help would be appreciated. I am starting MDS with the simulator.
Offline  
Old 07-15-2008, 01:45 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Apr 2008
Location: Germany, BW
Model: -
PIN: N/A
Carrier: -
Posts: 310
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I would say the problem has nothing to do with the plugin. Your MDS might be not propperly configured. check if you have to setup a proxy server for MDS ...
Offline  
Old 07-15-2008, 04:15 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have setup the MDS proxy according the blackberry article in the rimpublic file. Still no luck. Any alternate ways of configuring?
Offline  
Old 07-16-2008, 12:12 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
shraddha294's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Hyderabad
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: TMobile
Posts: 111
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Do u get any error while trying to connect to internet ?
If you have any error details; it might be easier to suggest something
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.