BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-16-2008, 10:56 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 134
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Testing needed on BlackBerry 8800

Please Login to Remove!

Can some one please test my PhoneListener on their 8800?

Basically all that my program does is whenever you dial a number , it just ends the call

I need to check whether its working on 8800's
Attached Files
File Type: zip QuitCall.zip (1.9 KB, 5 views)
Offline  
Old 07-17-2008, 04:09 PM   #2 (permalink)
arv
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2007
Location: indonesia
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: vodafone
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

why don't you try it in simulator?

is it ok if i try it in 8820 or other type of bb?
Offline  
Old 07-18-2008, 06:00 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 134
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Unfortunately my Simulator is not working

Please feel free to try it on any BlackBerry model

Just please remember to post me the result

Quote:
Originally Posted by arv View Post
why don't you try it in simulator?

is it ok if i try it in 8820 or other type of bb?
Offline  
Old 07-18-2008, 07:41 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
arunk's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: Airtel
Posts: 229
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question

It gives a "ControlledAccessException" !!!
Offline  
Old 07-18-2008, 08:12 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 134
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi Arun

Thanks very much for trying it

which model are you using ?

Did it end the call ?

Also I had set it to vibrate for a few sec

Did that happen ?

Quote:
Originally Posted by arunk View Post
It gives a "ControlledAccessException" !!!
Offline  
Old 07-18-2008, 08:30 AM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
arunk's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: Airtel
Posts: 229
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Cool

When I invoke (start) your application its throwing exception so I couldn't test anything...

But when I tested it without JDE, its working....


when I call its vibrating the device

showed a message "Out going call has made" and disconnected it.
Offline  
Old 07-18-2008, 08:45 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 134
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi Arun

Thanks very much

I forgot to mention that it needs to be signed

Msybe that's why it didn't run on your BlackBerry

Anyway thanks very much for testing it

Quote:
Originally Posted by arunk View Post
When I invoke (start) your application its throwing exception so I couldn't test anything...

But when I tested it without JDE, its working....


when I call its vibrating the device

showed a message "Out going call has made" and disconnected it.
Offline  
Old 09-25-2008, 09:09 AM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2008
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Orange
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I guess you have only injected an event to end the call... If not could you reveal the method used?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.