BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-18-2008, 08:48 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2008
Model: 8820
PIN: N/A
Carrier: at&t
Posts: 40
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Eclipse questions

Please Login to Remove!

I just downloaded and installed the new Eclipse, and using the pinned tutorial here succeeded in getting it to compile my program. However, I have a few questions:

a) How can I configure build.xml to get the .cod to the simulator?

b) How do I setup Eclipse to use the new version 1.7.1 of Ant that
I have installed a C:\apache-ant-1.7.1C:\apache-ant-1.7.1 vs.
the current version in the plugins? Can I add it as a plugin?

c) What are the advantages/disadvantages of adding the library jar's
(net_rim_api.jar & bb-ant-tools.jar) to the project as in the tutorial
vs. adding them into Preferences -> Java -> Build Path -> User Libraries?

and finally:

d) How do I run and invoke the simulator automatically?

Thanks

Last edited by pwaugh : 07-18-2008 at 08:51 AM.
Offline  
Old 07-18-2008, 09:30 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8320
OS: 4.2.2.171
PIN: N/A
Carrier: Orange
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

these are good points ... im interested too
Offline  
Old 07-18-2008, 10:17 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2008
Location: Columbia, MD
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 95
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Here's the rule I use to copy files to the simulator.

a)

Code:
	<!-- copies cod files to simulator -->
	<target name="load-simulator" depends="build">
		<copy todir="${simulator.home}">
			<fileset dir="${build.dir}" includes="*.cod,*.cso,*.debug,*.jad,*.jar" />
		</copy>
	</target>


b)
Yeah, you can use the new ANT stuff although it's been awhile since I did it and I can't remember exactly what I did I think the idea is to goto eclipse Window->Preferences... and then Ant->Runtime and then change ANT HOME... to the new ANT location....

c) No idea why this would be a good idea.

d) No idea, I just use F11 to start the simulator




Quote:
Originally Posted by pwaugh View Post
I just downloaded and installed the new Eclipse, and using the pinned tutorial here succeeded in getting it to compile my program. However, I have a few questions:

a) How can I configure build.xml to get the .cod to the simulator?

b) How do I setup Eclipse to use the new version 1.7.1 of Ant that
I have installed a C:\apache-ant-1.7.1C:\apache-ant-1.7.1 vs.
the current version in the plugins? Can I add it as a plugin?

c) What are the advantages/disadvantages of adding the library jar's
(net_rim_api.jar & bb-ant-tools.jar) to the project as in the tutorial
vs. adding them into Preferences -> Java -> Build Path -> User Libraries?

and finally:

d) How do I run and invoke the simulator automatically?

Thanks
Offline  
Old 07-18-2008, 11:46 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2008
Model: 8820
PIN: N/A
Carrier: at&t
Posts: 40
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks, I finally did figure out that you are right changing Ant Home did the trick, I just had to play with it a minute to figure it out, mainly because I was scared I was going to screw up something. =)

Have to play a bit more with Ant to get it to do what I want.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.