BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-18-2008, 04:27 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2008
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: cingular
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Connection Time Out Issue

Please Login to Remove!

I'm having a pretty strange issue when trying to open up an httpconnection.

When i'm in coverage and wireless is turned on. I can make an httpconnection with no problems at all.

When I exit my application and turn the wireless off and try to make an httpconnection it obviously wont connect, no worries.

But when I exit the app and turn wireless back on and try to make an httpconnection. It wont connect. It will just time out.

It will hang when i execute the code

int status = httpConn.getResponseCode();

and eventually time out.

I've duplicated this on models 8307e, 8800, and the Bold. Even the 8800 simulator.

Anyone have any ideas on this? Any help would be appreciated.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

( New old stock) :Box of 12 Pressure Gauges 400 PSI 30in vacuum
$36.0
( New old stock) :Box of 12 Pressure Gauges 400 PSI 30in vacuum picture:Box of 12 Pressure Gauges [ new old stock ] 120 PSI 30 in vacuum
$36.0
:Box of 12 Pressure Gauges [ new old stock ] 120 PSI 30 in vacuum pictureYellow Jacket Vacuum Pump Manifold
$49.99
Yellow Jacket Vacuum Pump Manifold picture20" STAINLESS KLEIN FLANGE KF-16 FLEXIBLE BELLOWS VACUUM FITTING WITH CLAMPS
$50.0
20CHERNE Manhole Tester Vacuum GENERATOR 600 NEW
$856.5
CHERNE Manhole Tester Vacuum GENERATOR 600 NEW picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.