BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-06-2008, 10:26 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8120
PIN: N/A
Carrier: Entel PCS
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post Push data using BIS

Please Login to Remove!

Hello guys:

Is there any way to do a push of data to a BlackBerry using BIS ?

Thanks.
Offline  
Old 08-06-2008, 10:54 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jan 2008
Location: France
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 217
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I think the only way it's to contact your operator.

Because only him has the hand on the BIS
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

NEW National Instruments cFP-TC-120 Thermocouple Module 184522C-02 NEW
$125.0
NEW National Instruments cFP-TC-120 Thermocouple Module 184522C-02 NEW picture2M EGT K Type Thermocouple Exhaust Probe High Temperature Sensors Threads New
$9.99
2M EGT K Type Thermocouple Exhaust Probe High Temperature Sensors Threads New pictureFluke 51 K/J Handheld Digital Thermometer Thermocouple
$59.0
Fluke 51 K/J Handheld Digital Thermometer Thermocouple pictureOMEGA Thermocouple TC-PVC-K-24-180
$6.99
OMEGA Thermocouple TC-PVC-K-24-180 pictureHE K Type 2 Flat Pin Thermocouple Wire TemPerature Sensor
$1.71
HE K Type 2 Flat Pin Thermocouple Wire TemPerature Sensor picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.