BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-07-2008, 09:53 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8210
PIN: N/A
Carrier: vodaphone
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Degugging on device with Eclipse + JDWP - breakpoints don't work

Please Login to Remove!

I have set up Eclipse and the debugger work fine on the simulator. The JDE works fine on device.
When I try to use Eclipse for on device debugging (via JDWP) everything seems to work fine but breakpoints are ignored
Offline  
Old 11-12-2008, 07:15 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2008
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: TELCEL
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi,

I have exactly the same problem.

Have you find a solution yet?

Thanks for your help!

Regards!
Offline  
Old 11-17-2008, 09:10 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've found that the debugger in the eclipse plugin (at least on the version I use, 4.3) pales in comparison to the features available in the RIM JDE. Unfortunately the editor in the JDE is near worthless.

What I do is do all of my major development in eclipse, but for nitty gritty debugging work I load up the project in the JDE. It has a whole host of things that either aren't in the eclipse plugin or I'm totally overlooking. (Things like snapshotting the number of objects, memory utilization, coverage, profiling, etc).

Hope it helps!
Offline  
Old 11-17-2008, 10:18 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2006
Location: TX
Model: 8700g
Carrier: TMO
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default same problem here

i'm getting the same problem with IntelliJ.

The debugger is unable to attach (and stay connected) to the JDWP launcher for the simulator.

This is for version 4.2.1 and 4.6

I've yet to try other versions.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.