BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-29-2005, 02:43 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2005
Model: 7100
Posts: 30
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Issues when reinstalling Applications from BES Wirelessly

Please Login to Remove!

We had developed an application and rolled it out to several user from BES (wirelessly). Applications were installed to all users and we noticed the application needed improvement. Some users then removed the application manually from their Handhelds.

We then set a policy to remove from all users. It did remove from all the remaining users.

We came up with a better version and now want to push it to all users,
the issue is
"It installed to all users who did not remove the application manually. While for users who removed it manually, it is days and still the install has not taken place" I am unable to understand why this is happening, we even wiped those handhelds and reloaded the OS, it still is not loading the application wirelessly.

Please help.

Thank you
Al
Offline  
Old 10-03-2006, 01:38 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: boston
Model: 8703e
Carrier: Sprint
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default I'm having the same problem...

Please help...I
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.