BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-10-2009, 12:20 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: 9000 bold
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default some problems using GlobalEventListener at 9000 Bold

Please Login to Remove!

Hi, all.

I have some problems using GlobalEventListener at 9000Bold.
I have two devices 9000 BOLD and 8700.
and I simply tests using GlobalEventListener.

The program logs when a new application added from usb.
In some simulator I tested(9000BOLD, 8820, 9530) and 8700 device act perfectly.
When application installed from usb, event called up.
but not in 9000 BOLD( real device ).

Is there any changes at 9000 BOLD?

Is anybody TESTs about this?

Thanks all.
Offline  
Old 02-11-2009, 04:24 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Apr 2005
Location: hamburg, germany
Model: 8900
Carrier: o2
Posts: 838
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

any debug messages? does the app run? is it signed correctly?
__________________
java developer, Devinto, hamburg/germany
Offline  
Old 02-11-2009, 07:38 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: 9000 bold
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No, There is no any debug messages.
And i signed correctly so app run.
Some other Globalevents are comes up.
but not when installing application from usb.
Thanks.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.