BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 02-24-2009, 03:58 AM   #1 (permalink)
New Member
Join Date: Feb 2009
Model: pearl
Carrier: vodaphone
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Simulator not receiving offline mail

Please Login to Remove!

Our training section use the blackberry simulator to train new users but have reported a problem that the simulator doesnt receive mails while the simulator user is offline.

All old emails are present and when the user is logged into the simulator and an email sent from exchange the simulator receives it without a problem. If however no user is logged on and emails are sent the that account, there is no sign of these mails when the user does log on. I assume this shouldn't be the case but cant work out whether its a problem with the simulator, setup or user. Can anyone help shed some light on this please?
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Vintage PH Tester Paper Test Strips 200
Vintage PH Tester  Paper Test Strips  200 pictureLW CHUCK 24" X 8" Magnetic Grinding Chuck Table Block Holder 110/220 DC VINTAGE
LW CHUCK 24Vintage Delta Milwaukee Rockwell 24" Scroll Saw Hand Wheel
Vintage Delta Milwaukee Rockwell  24NOS Vintage Honeywell Thermostat T882A 1146 Clock
NOS Vintage Honeywell Thermostat T882A 1146  Clock  pictureARMSTROING #2 VINTAGE PIPE-THREADER SET.+ EXTRA #2 HEAD

Copyright 2004-2016
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.