BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-24-2009, 07:14 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: O2
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Slow to attach Eclipse debugger

Please Login to Remove!

So a while back I seem to have put my simulator into some kind of extended-debug mode.

Attaching the debugger takes forever, when it does attach, I can see all the threads for every runnin BB app. I also get the system.out printed at the bottom of the simulator screen.

This is great, but as I say, SO SLOW - very frustrating. Does anyone know how to get back to normal?

Thanks!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

BOX of TRANSISTORS (fathers things)
$5.0
BOX of TRANSISTORS  (fathers things) picture10-El-Menco 100 V Dipped-Mylar-Capacitors .33uf Qty: 20
$8.0
10-El-Menco 100 V Dipped-Mylar-Capacitors .33uf  Qty: 20 pictureBOX of CAPACITORS (fathers things)
$15.0
BOX of CAPACITORS (fathers things) picture100x 1500v 4.5nF 452 high voltage polypropylene film capacitors MMC
$20.0
100x 1500v 4.5nF 452 high voltage polypropylene film capacitors MMC pictureCBB Polypropylene film capacitor 100V 102J 472J 103J 104J 105J 225K 475K etc.
$1.19
CBB Polypropylene film capacitor 100V 102J 472J 103J 104J 105J 225K 475K etc. picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.