BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-12-2009, 02:05 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: TMobile
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default cod file loading in actual blackberry problem

Please Login to Remove!

hi,

i created a blackberry app with a webservice (using kSoap). i had successfully loaded it on the actual blackberry bold unit. but when i try to login i cant call the Webservice methods.

i have this on my code /BlackberryWebService;deviceside=false


and when i try it on the simulator it works.

any suggestions for fixing the problem?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

NP Photonics FLSA-500 High Power Fiber Laser Seed Lab Scientific Amplifier Nice
$14999.99
NP Photonics FLSA-500 High Power Fiber Laser Seed Lab Scientific Amplifier Nice pictureSiemens 6SN1162-1AA00-0AA0 SIMODRIVE
$600.0
Siemens 6SN1162-1AA00-0AA0 SIMODRIVE pictureLenze EVS9325-ES
$1350.0
Lenze EVS9325-ES pictureUsed wirh Box FANUC A06B-6200-H015 Fully test In Good Condition 90 days warranty
$3348.0
Used wirh Box FANUC A06B-6200-H015 Fully test In Good Condition 90 days warranty pictureUsed FANUC A06B-6400-H005 Fully tested In Good Condition
$7199.0
Used FANUC A06B-6400-H005 Fully tested In Good Condition picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.