BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-13-2009, 06:48 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8820
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 72
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default how to stop tons of console output from the simulator?

Please Login to Remove!

I am using the BB simulator (for the 8820) with Eclipse and the latest plugin.

In my code, I have calls to System.out.println(), whose output goes to the Console window in Eclipse.

But the console window is also gettng tons of other output, not coming from my code. Much of it looks like:

VM:+GC(F)w=11
VM:-GCt=7,b=1,r=0,g=1
VM:+CR
switch_input_method
UIE: Focus - target lost, prev=net.rim.device.internal.ui.InputMethodSwitche r@5abbe4f6

What is this stuff and how can I stop it? It totally gets in the way for my println calls.


Thanks,
Paul
Offline  
Old 03-14-2009, 08:19 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Mar 2008
Location: Austin, TX
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,644
Post Thanks: 0
Thanked 34 Times in 33 Posts
Default

You can't. This stuff you refer to is RIM trace information.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.