BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-03-2009, 02:43 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2009
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: -
Posts: 73
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problems with connection on BB 9500 Storm

Please Login to Remove!

hi, i got new device right now- 9500 Storm. i wrote simple application which only connects in server, like this:

_sc = (SecureConnection)Connector.open("ssl://addressort;deviceside=true");

and i cannot connect, all time i got:

Cannot connect net.rim.device.api.io.ConnectionClosedException: Connection closed

i set proper access point under advanced options->TCP. The browser works. And the server is fine too, cause using the same code i can connect using different devices (8300/8800/8700..).

i do not know the Storm-device and i do not know if there is something else that i must set to enable connections in my applications?
i also tried switching sim cards and it also did not help.


i'll be thankfull for any suggestions,

kind regards
Offline  
Old 04-10-2009, 06:54 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Model: -
PIN: N/A
Carrier: -
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Make sure you specify the port (most likely 443) in the connection URL.

You also need to find out whether your browser is connecting via BES, BIS, or Direct TCP method and change the URL in your code accordingly.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.