BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-03-2009, 12:39 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: c
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Background Process

Please Login to Remove!

I've set up a project as an alternate entry point to other project (which runs OK on both simulator and real device 8800).
Now, when I run it on the simulator, the background process starts at startup as expected.
But when I upload it to the device, it doesn't start :( The project for which the alternate entry point was made starts as usual by clicking its icon.

Any ideas?

P.S. Can I do restart to real device while debugger is attached to it to control the startup of it?
Offline  
Old 05-03-2009, 09:53 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Mar 2008
Location: Austin, TX
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,644
Post Thanks: 0
Thanked 34 Times in 33 Posts
Default

Did you check the property "Auto-run at startup" in your project?
Offline  
Old 05-05-2009, 02:31 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: c
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Found the problem- defined the alternate entry point and the main project not as is described in BB-How-to.
Did it as described and compiled it with jde 4.5, now it works ok.

Thanks.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.