BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-07-2009, 02:02 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: BlackBerry Enterprise server
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem while play/pause movie.

Please Login to Remove!

I am developing a movie player in my application.

My application is working well on simulator of Blackberry storm (JDE 4.7).
But when I try this on device, while pause the movie I didn't see an paused movie it shows blank(black) screen.

I also tried the sample application "embeddedmediademo" with my MPG movie but still the same problem.
Can anybody suggest me how can I solve this problem.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Siemens SINAMICS S120 6SL3130-6aE21-0AB0 Smart Line Module 17A 10KW VERSION E
$575.0
Siemens SINAMICS S120 6SL3130-6aE21-0AB0  Smart Line Module 17A 10KW VERSION E picture10pcs JRC NJM2901V(TE1) TSSOP-14 Operational Amplifier
$4.79
10pcs JRC NJM2901V(TE1) TSSOP-14 Operational Amplifier pictureHP 465A Amplifier
$68.0
HP 465A Amplifier pictureTransformer (TR-293-2 8316651) For TDA2030A 2.1 Stereo Audio Amplifier Board
$12.0
Transformer (TR-293-2 8316651) For TDA2030A 2.1 Stereo Audio Amplifier Board pictureHP AGILENT KEYSIGHT 5087A DISTRIBUTION AMPLIFIER W/5 MHz CARD TESTED AND WORKS
$250.0
HP AGILENT KEYSIGHT 5087A DISTRIBUTION AMPLIFIER W/5 MHz CARD TESTED AND WORKS picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.