BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-12-2009, 06:57 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2009
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: vodafone
Posts: 33
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default UDP in BlackBerry

Please Login to Remove!

Hi,

I am trying to send data using UDP (datagram).
I am not able to test application on simulator.
I tried running MDS first and then simulator,but it did not work.
The error is displayed as Port 8080 already in use on BlackBerry simulator console.
How do I change port in simulator?
The UDP port to which I am connecting is localhost:5014

I am new to BlackBerry networking.
Please help me.

Thanks.
Offline  
Old 05-12-2009, 09:55 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Jan 2006
Model: LEZ10
OS: 10.0.10
Carrier: Rogers CA
Posts: 1,704
Post Thanks: 20
Thanked 77 Times in 68 Posts
Default

Are you originating the UDP exchange from the device (simulator), or to the device (simulator)?
__________________
My other Blackberry is a PlayBook.
Offline  
Old 05-13-2009, 01:09 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2009
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: vodafone
Posts: 33
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am trying to connect to the server in the local area network through Blackberry simulator for Pearl 8100.
Offline  
Old 05-14-2009, 06:35 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2009
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: vodafone
Posts: 33
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Help
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.