BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-11-2009, 06:20 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Model: 7290
PIN: N/A
Carrier: AirTel
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy How to Check Device has Carrier Signal or Not ?

Please Login to Remove!

Hi,
I'm developing an Application in 7290 and in that it has Connect to Server. How to Check Whether the Device has Carrier Signal or Not ? Means how to check whether the Device has Network Signal or Not to Connect to the Server ? I want some code to Check this ? Can anybody Help me on this Issue ?

Thanks In Advance.
With Regards,
Roop Kumar.
Offline  
Old 06-15-2009, 05:48 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2007
Location: Ernakulam, Kerala, India
Model: 8320
Carrier: Airtel
Posts: 65
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post Radio API

Hi roop

There is one API for doing that.
It's net.rim.device.api.system.RadioInfo.getSignalLevel ()
Just check the API Documentation.
__________________
Regards
Anand.
Offline  
Old 06-16-2009, 04:52 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Model: 7290
PIN: N/A
Carrier: AirTel
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi Anand,
Thanks for your reply. I got that API you have given. I'm Searching for this API.

With Regards,
Roop Kumar.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.