BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-01-2009, 01:55 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2009
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 39
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Setting different row hight in ObjectListField

Please Login to Remove!

I need to show bitmapas with different hights in ObjectListField. How can I do it?

People recommend to use setRowHeight( int index, int hight) but I see that setRowHeight takes only one param that is 'hight'. I tried to use setRowHeight in overidden drawListRow method but screen looks ugly.

Thanks,

Otto
Offline  
Old 08-06-2009, 03:38 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Apr 2005
Location: hamburg, germany
Model: 8900
Carrier: o2
Posts: 838
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

setRowHeight( int index, int hight) is not exposed. you can use it, but at your own risk.
you'll need to use another field, otherwise.
__________________
java developer, Devinto, hamburg/germany
Offline  
Old 08-06-2009, 10:34 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2009
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 39
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Which field I can use and how? I cannot predict the size of input data. I can show results on screen. But if I click on one specific field how should app react on it? Can I create array or vector of lisseners?

Thanks,

Otto
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.