BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-20-2009, 06:28 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2007
Location: Spain
Model: 8100
Carrier: Vodafone
Posts: 26
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Can I know if GPS is off

Please Login to Remove!

I'm so interesting in knwoing if the built-in GPS of a BB is disconnected manually.
I have a GPS tracking app and some users disconnect the GPS from the settings menu and we can do nothing! :(

Can anyone help me??

Regards.
Offline  
Old 08-21-2009, 04:03 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2007
Location: Spain
Model: 8100
Carrier: Vodafone
Posts: 26
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I think I can solve the problem if I can block the options menu. Is it possible??

Regards.
Offline  
Old 08-21-2009, 04:25 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
shraddha294's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Hyderabad
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: TMobile
Posts: 111
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by sgallego View Post
I think I can solve the problem if I can block the options menu. Is it possible??

Regards.
Block Options menu.. u mean the main Options menu on BB device..
No you cannot do that.. that's not a good thing to do too.. :P

I suggest, if u detect that GPS is not on, show an alert to the user that the GPS is off and he needs to switch it on and then use ur application.
Offline  
Old 08-21-2009, 05:44 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2007
Location: Spain
Model: 8100
Carrier: Vodafone
Posts: 26
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Block Options menu.. u mean the main Options menu on BB device..
No you cannot do that.. that's not a good thing to do too.. :P
Not blocking...but put a password to get in??
I work with company BBs, workers don´t have to change options...we give it configured...

Quote:
I suggest, if u detect that GPS is not on, show an alert to the user that the GPS is off and he needs to switch it on and then use ur application.
How can I know if BB is not founding satellites or is it off ??
Moreover, workers puts off GPS intentionally to get invisible...

Regards
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Tektronix TM506 Power Module / Test & Measurement System Mainframe - 6 Slot
$95.0
Tektronix TM506 Power Module / Test & Measurement System Mainframe - 6 Slot pictureAC 220V To Dual 12V 5W Power Transformer For Machine And Mainframe Computer
$6.59
AC 220V To Dual 12V 5W Power Transformer For Machine And Mainframe Computer pictureAC 220V To 9V 10W Power Transformer For Machine And Mainframe Computer
$9.39
AC 220V To 9V 10W Power Transformer For Machine And Mainframe Computer pictureHP Agilent 8163A Lightwave Multimeter Mainframe
$1900.0
HP Agilent 8163A Lightwave Multimeter Mainframe pictureBrand New AC 220V To Dual 12V 5W Power Transformer For Mainframe Computer
$7.38
Brand New AC 220V To Dual 12V 5W Power Transformer For  Mainframe Computer picture






Copyright © 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.