BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-10-2009, 12:52 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2009
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default App will not show up in simulator

Please Login to Remove!

Hi. So I'm running eclipse with the Blackberry plugin. I wrote a simple helloworld program. But it doesn't show up after I run it in the simulator. The simulator is the 8300 model. The hello world program is the same as the one that they use. I've checked all the settings and can't find anything.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Hallett 30 Crossfire ballast, used
$40.0
Hallett 30 Crossfire ballast, used pictureHallett 30 Crossfire ballast, nearly new
$112.0
Hallett 30 Crossfire ballast, nearly new pictureTriad C213UNVME CF Electronic Ballast Multi-E Kit Snap Mount Adapter Plate NIB
$9.99
Triad C213UNVME CF Electronic Ballast Multi-E Kit Snap Mount Adapter Plate NIB pictureLot of 10 Sylvania Quicktronic Professional Series QTP 2x26 CF/UNV BS Ballasts
$39.99
Lot of 10 Sylvania Quicktronic Professional Series QTP 2x26 CF/UNV BS Ballasts pictureOne Lot Of 3 LVD-WJ110-227/60-50/DJF Induction Lamp Ballasts 110-277V WORKING
$59.99
One Lot Of 3 LVD-WJ110-227/60-50/DJF Induction Lamp Ballasts 110-277V WORKING picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.