BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-11-2009, 06:42 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2009
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: 4.7.1.40
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default httss connction

Please Login to Remove!

hi i am very new to blackberry. i have an application to fetch some data through http connection.its workinf fine on the simulator but not connecting to the link and not fetching data...please help me i am in great trouble....i am using cdma 9630....with grps enabled
Offline  
Old 09-11-2009, 09:38 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

**moved to the Developer section**
Offline  
Old 09-11-2009, 02:04 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Mar 2008
Location: Austin, TX
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,644
Post Thanks: 0
Thanked 34 Times in 33 Posts
Default

HTTP on the Blackberry requires that you provide network and carrier-specific settigns attached to your URL.

The simulator emulates a BES environment by default - this is why your code works there. No parameters are required to utilize BES, if it is present on the device.

There are more than 1,000 posts on this board that say "HTTP works on simulator but not device". I suggest that you search and review some of these.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.