BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-23-2009, 08:15 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2007
Location: India
Model: 8100
Carrier: Airtel
Posts: 64
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default show image in browser content

Please Login to Remove!

Hello All,

Hi All,



I am developing an application which makes use of browsercontent..



I have used the code snippet (posted) from Re: Browser Content in Native Application - BlackBerry Support Community Forums this link.



It works fine if there is no image. But when images are present then only squares are coming and imgaes are not getting displayed.



Can any body please tell me what will be the solution for this?



Thanks.
__________________
Crazy for BlackBerry
Offline  
Old 10-23-2009, 08:30 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Mar 2008
Location: Austin, TX
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,644
Post Thanks: 0
Thanked 34 Times in 33 Posts
Default

I'm guessing that the browser cannot find the images.
Offline  
Old 10-26-2009, 02:30 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2007
Location: India
Model: 8100
Carrier: Airtel
Posts: 64
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default show image in browser content

If I type the same link in the blakcberry's browser all images get displayed.

But if i use same in application then browser content wont display images.

If browser content is not finding image then is there any solution for this?

Any suggestion will be appriciable.

Thanks
__________________
Crazy for BlackBerry
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.