BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-30-2009, 02:22 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: wifi
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default OTA after install, how to not show "run" select?

Please Login to Remove!

When i download yahoo message, after install, it just popup an information window which support one "Ok" button, but when i try download myself cod, it will popup an information window which support two "Run" and "Ok" button. anyone know how to handle do not show "Run" button after install?
I know use "auto-run on startup" option can implement it, but i do not want auto-run my cod, any other options?
Offline  
Old 10-30-2009, 09:48 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
DacyJ's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: In the Off Topic Lounge.
Model: 9000
OS: 4.6.0.282
PIN: g Bomb!
Carrier: The Newest AT&T
Posts: 2,321
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (My name is Bubbles)

As far as I know there isn't a way to not show that option after you install a program.
__________________
Dacy Jackson
Offline  
Old 12-08-2009, 09:42 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: NYC
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Even with auto-run enabled, you still get the run prompt after install with my app. Would love to know also how to get rid of that!
__________________
Instantly grab contacts and appointments into your BlackBerry with Copy2Contact - www.copy2contact.com
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.