BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-02-2009, 01:14 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2009
Model: 8990
PIN: N/A
Carrier: sw engineer
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default black berry gps

Please Login to Remove!

how to create a class to get coordinates from GPS device also it should work on the simulator.please send me a sample code.
Offline  
Old 12-02-2009, 01:32 PM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,913
Post Thanks: 59
Thanked 241 Times in 180 Posts
Default

Why don't we move this issue to the Developer section of this site.
Offline  
Old 12-02-2009, 06:23 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Mar 2008
Location: Austin, TX
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,644
Post Thanks: 0
Thanked 34 Times in 33 Posts
Default

How about taking a look at the GPSDemo application that ships with the JDE?

You can enable GPS simulation and set up waypoints on the simulator menu )after starting the simulator).
Offline  
Old 12-06-2009, 01:15 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2009
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Why not just look at GPSDemo comes with the JDE? It is quite simple.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.