BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 12-21-2009, 01:56 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
Join Date: Dec 2009
Location: Sri Lanka
Model: 9000
Carrier: Software Engineer
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Java HTTPConnection 406 - Not Acceptable

Please Login to Remove!


I am developing some blackberry application which use http connection. The program work fine on simulators. But when I install it to the device the http connection failed. Then I traced it by getResponseCode and getResponseMessage.

Response Code = 406
Response Message = Null

The program work fine with all simulators. The problem occur when I run this on the device.
Please help me to sort out this issue.

Here is attach my coding.

Thank you.

Attached Files
File Type: txt problem.txt (2.2 KB, 3 views)

Last edited by prasadrajapaksha : 12-21-2009 at 02:03 AM.
Old 12-21-2009, 08:25 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
Join Date: Mar 2008
Location: Austin, TX
Model: 9700
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,644
Post Thanks: 0
Thanked 34 Times in 33 Posts

I notice that you are not setting any content or encoding info in the request headers, nor are you setting the user agent header.

I would try this first.

Also, take a look at your server-side error logs - you'll usually get more info there.
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.