BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-12-2005, 01:30 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Model: 7100T
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default How can a RIM app. be made to work as a startup service

Please Login to Remove!

also is thr any way thru which a RIM app can be made to run as a background service.
any help wud b appriciated.
thnx folks,

Mudit
stay beautiful.
Offline  
Old 12-12-2005, 09:05 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Apr 2005
Location: hamburg, germany
Model: 8900
Carrier: o2
Posts: 838
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

you can select it as a project property within your JDE

gs
simon
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.